top of page





Menu
26.2. - 1.3.2024

Menu: polévka + hlavní chod
195,- Kč

Pondělí
Vepřová panenka na žampiónech s

jasmínovou rýží
179,- Kč

Úterý
Zapečená kuřecí prsa na rajčatech s mozzarellou s tarhoňou
169,- Kč
Středa
Fish & Chips se šťouchaným zeleným hráškem a tatarkou

(smažená treska v pivním těstíčku s hranolky)

245,- Kč
Čtvrtek

Lilková parmigiana s pečivem

(Zapečeným italský lilek)

169,- Kč
Pátek

Lívance s ovocem

155,- Kč

Club sandwich s hranolky

179,- Kč

 

 

 

 

 

 

 

Naše nabídka cukrářských kurzů
Cukrářské kurzy vedené profesionální cukrářkou, Evou Boňkovou.
Naučíte se jak si připravit lahodné francouzské dezerty i jiné dobroty z kvalitních surovin.

Francouzské dezerty, české dezerty, pralinky
cena od 7000,- Kč osoba
( dvoudenní kurz ) 

 dle dohody možnost skupiny nebo individuálně
Makronky
cena 3500,- Kč 
24.2.2024
Kurz pro dospělé 
od 10 hod do cca 15 hod 
2.3.2024
cena 1750,- Kč
Kurz pro děti od 12 let
od 9 hod do 12 hod
16.3.2024
cena 3500,- Kč
Kurz pro dospělé
od 10 hod do cca 15 hod
13.4.2024
cena 1750,- Kč
Kurz pro děti od 12 let
od 9 hod do 12 hod


Také možnost zakoupení voucheru
Každý kurz je pro max. 4 osob.
V ceně jsou veškeré suroviny, recepty, občerstvení ( káva, čaj,  limonáda, polévka nebo obložený croissant 
) a následná degustace Vašich krásných dezertů a ochutnávka s sebou domů.
Bude Vám vystaven certifikát.


Objednávky na kurzy jsou na čísle
735 614 758 nebo na mail:
bonmacarons83@seznam.cz
Můžete si také kurz objednat osobně, u nás v bistru.
Platba může být provedena převodem na účet číslo 298311660/0300 nebo také osobně v bistru Daneva v hotovosti při zakoupení voucheru.

 

Snídaně 7:30 - 10:00

Avokádový croissant
+káva +fresh

175,- Kč

Špaldové lívance ve skořici s teplou švestkou a creme fraiche
+káva +fresh
175,- Kč

Míchaná vajíčka, párky
+káva +fresh
175,- Kč

Hemenex
+káva +fresh
165,- Kč

bottom of page